SPRÅK

IGA tar imot første leveranse

Den første leveransen av maskiner til Tyrkia og den store nye flyplassen i Istanbul ble godkjent ved en detaljert fabrikkinspeksjon (FAT) sammen med forhandler og kunde fra Tyrkia. IGA eller Istanbul Greater Airport, som er det fulle navnet, vil åpne i høst med en kapasitet på ca. 90 millioner passasjerer. Innen noen få år vil flyplassen bli utvidet til å håndtere 130 millioner passasjerer i året, noe som vil gjøre IGA til den største flyplassen i verden.

Istanbul Airport delivery

Sent i fjor signerte Øveraasen en stor kontrakt for alt høykapasitets snøryddeutstyr som skal brukes på flyplassen. Kontrakten inkluderer kompakte sope- og blåsemaskiner, store sope- og blåsemaskiner og 4 stk TV 1000+ snøfresere. Leveringene vil finne sted fra nå og fram til slutten av september. FAT-kommisjonen kunne inspisere alle typer utstyr og var veldig fornøyd med det de så. Forsendelsene starter allerede uke 26 når maskinene sendes fra Oslo på RoRO-skip.

Kontrakten som er inngått med IGA er en av de største i Øveraasen historie. Vi er veldig fornøyde med tilliten IGA har vist oss og vi vil gjøre vårt beste for å leve opp til deres forventningener i årene som kommer.