SPRÅK

Den beste Inter Airport-messen noensinne!

Øveraasen deltok med suksess på Inter Airport i München i 10 - 13. oktober. Været var strålende, noe som ga de besøkende mulighet til å bruke mye tid på untendørsområdet til messen. På Øveraasen-standen ønsket vi velkommen til nesten dobbelt så mange besøkende fra hele verden, sammenlignet med messen for to år siden.

Siden Inter Airport i München er det største arrangementet for vår bransje, legger Øveraasen mye arbeid idet å presentere firmaet og de avanserte produktene på best mulig måte. De tre maskinene som ble presentert i München var TV 1000, RSC 250 og RS 400, som alle er en del av den moderne og avanserte produktserien "Performance Line". Disse produktene, som ble presentert første gang for 4 år siden, bidrar allerede til mer enn 70% av Øveraasen's årlige omsetning. En bemerkelsesverdig suksess........

Hovedfokus på utstillingen var; - get connected, med sterkt fokus på det avanserte Øveraasen Fleet Cloud-systemet. Et unikt styringssystem for hele maskinflåten som vil bidra sterkt til å ta vare på alle typer maskiner på en bedre og mer økonomisk måte, samt gi flyplassen et verktøy for å rapportere aktiviteter, planlegge vedlikehold og reparasjoner på en fordelaktig måte. Alle maskiner utstyrt med Fleet Cloud er i direkte on-line kontakt både med kunden og Øveraasen Service Center i Norge. Mange kunder var også veldig interessert i å få Fleet Cloud-systemet installert i andre typer kjøretøy og maskiner som er i bruk på flyplassen. Fleet Cloud er absolutt ikke begrenset til bruk på snøryddeutstyr fra Øveraasen, men kan brukes på alle typer kjøretøyer.

En del av standen var viet til Yeti og den futuristiske autonome snøryddingen av dagens travle flyplasser. Selskapet Yeti er grunnlagt av Semcon i Sverige og Øveraasen i et joint venture-prosjekt på 50/50. Den første kontrakten ble inngått for nesten et år siden med Avinor i Norge. Målet med det første prosjektet er å vise autonom kjøring og autonom snørydding på Bodø flyplass i mars 2018. Bodø i Nord-Norge skal gi gode forhold for å teste den autonome snøfjerningen under det verste mulige vinterforhold. Vi er sikre på at dette vil bli fremtiden og ser frem til å fortelle våre kunder mer om det på et senere tidspunkt.

Nok en gang var Inter Airport messen i München et klart bevis på Øveraasen's verdensledende posisjon som snøryddingseksperter på flyplass.

Norwegian Snow How utviklet over mange tiår av Snow Professionals….

Tusen takk til de av dere som kunne beøke oss i München!

Thor Øveraasen