SPRÅK

Jubileumstur for Øveraasen ansatte

I forbindelse med at bedriften i 2018 kunne feire 110-års jubileum for etableringen i 1908, ble det arrangert en jubileumstur med Color Line til Kiel.  

 

Alle ansatte var invitert med ledsagere til turen som gikk av stabelen fra fredag den 7. til søndag den 9. desember. I Kiel på lørdag sluttet også de ansatte ved Øveraasen Deutschland GmbH seg til resten av gruppen. Disse ble også gitt anledning til å ta turen opp til Gjøvik før de returnerte til Tyskland med fly søndag kveld. Alt i alt deltok nærmere 180 personer på turen.

2018-12-08 Kiel_Jubileum 2018-12-18 Jubileum
Bilde fra Kiel og handlegaten på Color Fantasy

Jubeileumstur 2018_Besøk på Gjøvik
Omvisning på fabrikken på Gjøvik

Værgudene viste seg fra sin beste side og det ble en rolig overfart både sørover mot Kiel og tilbake til Oslo. Ved siden av fantastiske lunsjer ble det arrangert show og festmiddag den første kvelden ombord, og et svært rikholdig julebord på turen nordover til Oslo.

Jubileumstur 2018_ Fredagskonkurranser
Samling i auditoriet med aktiviteter på fredag ettermiddag

Som seg hør og bør ble jubileet markert med samlinger i auditoriet. Thor Øveraasen fortalte om bedriftens historie fra grunnleggelsen og frem til i dag (både på norsk og tysk), samtidig som han redegjorde for de utfordringer bedriften står ovenfor fremover.

Jubileumstur 2018 Samling m Thor
Thor forteller om bedriftens historie

Tre ansatte ble kalt frem for ekstra oppmerksomhet: Kjell Arne Olsen har vært ansatt ved Øveraasen AS i 30 år og fikk Norges Vel Medalje for lang og tro tjeneste, Herman Elverum fikk gullklokke for 25 års ansettelse ved Øveraasen AS, og Peter Wehrle som jobber ved Øveraasen Deutschland GmbH feiret sin 71-års dag.

Jubileumstur 2018_utmerkelser
Peter Wehrle, Herman Elverum og Kjell Arne Olsen

De ansattes representanter, Mette Gaarder og Rune Torke, overrakte et flott litografi med et mektig Svalbard-motiv til bedriften, og takket for mange års godt og givende samarbeid, samt en trygg og god arbeidsplass. Bildet har senere funnet sin rette plass i bedriftens kantine. Tittelen på bildet er "Du blir passet godt på".

Jubileumstur 2018-Litografi og Thor

En stor dag i bedriftens historie ble feiret på en fantastisk måte og deltagerne kunne ta med seg gode minner fra en strålende tur.