SPRÅK

HEAS/Sabiha Gökçen Airport i Istanbul får nye maskiner fra Øveraasen

Representanter fra HEAS/Sabiha Gökçen Airport besøkte nylig Øveraasen AS på Gjøvik for overlevering og godkjenning av de to første RS 400 maskinene. De var meget godt fornøyde med maskinene som nå er på vei til Istanbul.

Sabiha Gökçen Airport er den store flyplassen øst for storbyen Istanbul. Flyplassen hadde i fjor ca. 30 millioner passasjerer, og bygger nå en ny rullebane. Når den nye rullebanen åpner vil passasjerantallet stige betraktelig.

I tillegg til de to RS 400 sope- og blåsemaskinene som er på tur, skal Øveraasen levere ytterligere en RS 400, tre RSC 250 kompakte sope- og blåsemaskiner med kjemikaliespredere og en TV1000+ høykapasitets snøfreser. Alle maskinene skal leveres før høsten 2019, og vil bli en betydelig fornyelse av det snøryddeutstyret som finnes på flyplassen nå. RS 400 sope- og blåsemaskiner har allerede vært i drift på flyplassen i 6 år med stor suksess.

Øveraasen er stolt over å kunne levere snøryddeutstyr til HEAS. Dette er enda et bevis på Øveraasen`s sterke posisjon i Tyrkia.

FAT RS 400 HEAS, 04-2019