SPRÅK

Fantastisk utstilling i München

Øveraasen deltok igjen på den store Inter Airport messen i München i perioden 8. til 11. oktober 2019.

Inter Airport er verdens viktigste utstilling for produsenter av alt slags utstyr som kan tenkes brukt på moderne flyplasser. Denne gangen ble messen besøkt av knapt 20.000 besøkende, en økning på 8 % fra forrige utstilling. De besøkende kommer hovedsakelig fra Europa, men også Asia og Nord-Amerika var godt representert. Været var vekslende, men vi var svært fornøyde med et antall på ca 2.000 mennesker fra 41 land som besøkte vår stand.

Øveraasen samarbeider nært med det tyske firmaet Dammann som er spesialister på de-icing utstyr for start- og landings baner samt andre områder på en flyplass. Vi har derfor gjennom flere år hatt en felles utstilling på messen, og drar fordel av hverandre.

Øveraasen viste denne gang en kompakt sweeper av typen RSC 250 Front Air, en RS 200 montert på en Valtra traktor og den helt nye og svært spennende snøfreseren TV 750 med Front Cab. Øveraasen sine maskiner vakte berettiget oppsikt og Øveraasen viste en styrke i sitt produktprogram som ingen annen produsent kan matche. Innendørs fokuserte Øveraasen både på selvkjørende maskiner sammen med YETI samt sitt Fleet Management system Fleet Cloud.

De mange besøkende fikk også gleden av en stand utformet i typisk Skandinavisk stil, med servering av tilhørende spesialiteter. Vårt stand-personal gjorde en enorm innsats og vi håper at de fleste ble tatt vel imot.

Med engasjerte medarbeidere, nyskapende produkter, profesjonell profil og et fantastisk team er den en  glede å kune slå fast at… «We design the future!»

Vi takker alle besøkende for interessen!