SPRÅK

ØVERAASEN SERVICESENTER – EN STERK PARTNER HELT FRA STARTEN

Service & Reservedeler  

Utmerket service, overlegen kvalitet, punktlige reservedelsleveranser er den røde tråden i vår seviceavdeling. Enten du trenger råd eller bare ønsker å diskutere tekniske problemer er vårt team der for deg. Vi setter pris på den nære kontakten og erfaringsutvekslingen med våre kunder. Bare på denne måten er vi i stand til å utvikle våre produkter i henhold til deres behov.

SERVICESENTER
Øveraasen servicesenter er tilgjengelig 24/7 i hele vintersesongen. Øveraasen sikrer at fly-, tog- og veitrafikk er i rute selv under dårlige vinterforhold.

Øveraasen servicesenter  er kjent for sine raske og fleksible serviceteknikere - døgnet rundt! Dette er folk som stiller opp for våre kunder.

I tillegg til våre egne ansatte har vi et sterkt nettverk av servicepartnere i alle markeder hvor våre maskiner er i bruk.
For ikke å glemme Øveraasen servicesenter i Tyskland og de lokale forhandlernes serviceteam. Disse har alle gjennomgått intensiv opplæring på fabrikken og takler de mest utfordrende oppgaver.

Du kan nå Øveraasen servicesenter utenom åpningstider ved å ringe tlf.nr:
+47 90 65 12 00  

RESERVEDELSSALG
Øveraasen garanterer reservedeler til sine produkter i minimum 20 år. Hvis reservedels-bestillingen kommer før kl 12.00, vil disse normalt bli sendt fra lageret samme dag.

Når reservedeler er nødvendig, vil vår profesjonelle reservedelsavdeling hjelpe deg, ved å identifisere de nødvendige delene og gi informasjon om pris og leveringstid. Vi kan organisere forsendelser for deg enten per post, veitransport eller andre budtjenester.