SPRÅK

ØVERAASEN SERVICESENTER – EN STERK PARTNER HELT FRA STARTEN

Service & Reservedeler  

Utmerket service, overlegen kvalitet, punktlige reservedelsleveranser er den røde tråden i vår seviceavdeling. Enten du trenger råd eller bare ønsker å diskutere tekniske problemer er vårt team der for deg. Vi setter pris på den nære kontakten og erfaringsutvekslingen med våre kunder. Bare på denne måten er vi i stand til å utvikle våre produkter i henhold til deres behov.

SERVICESENTER
Øveraasen servicesenter er tilgjengelig 24/7 i hele vintersesongen. Øveraasen sikrer at fly-, tog- og veitrafikk er i rute selv under dårlige vinterforhold.

Øveraasen servicesenter  er kjent for sine raske og fleksible serviceteknikere - døgnet rundt! Dette er folk som stiller opp for våre kunder.

I tillegg til våre egne ansatte har vi et sterkt nettverk av servicepartnere i alle markeder hvor våre maskiner er i bruk.
For ikke å glemme Øveraasen servicesenter i Tyskland og de lokale forhandlernes serviceteam. Disse har alle gjennomgått intensiv opplæring på fabrikken og takler de mest utfordrende oppgaver.

Du kan nå Øveraasen's Nødtelefon for teknisk støtte utenom åpningstider ved å ringe tlf.nr:
+47 90 65 12 00  

RESERVEDELSSALG
Øveraasen garanterer reservedeler til sine produkter i minimum 20 år. Hvis reservedels-bestillingen kommer før kl 12.00, vil disse normalt bli sendt fra lageret samme dag.

Når reservedeler er nødvendig, vil vår profesjonelle reservedelsavdeling hjelpe deg, ved å identifisere de nødvendige delene og gi informasjon om pris og leveringstid. Vi kan organisere forsendelser for deg enten per post, veitransport eller andre budtjenester.

Send mail til ordre@overaasen.no for forespørsler eller bestilling av reservedeler.

Har du fått brukernavn og passord til vår elektroniske delekatalog? Logg inn her.