SPRÅK

8-10. september finner du Øveraasen  på Dyrsku’n i Seljord!


Vi har med oss bredt utvalg fra vår rikholdige portefølje, pluss noen historiske kuriositeter.

Det er nemlig 100 år siden Øveraasen begynte å rydde snø i Norge, og det har vi ikke tenkt å la gå upåaktet hen.

Kom innom for å se verdens første snøplog i levende live, og hvor langt vi har kommet siden den gang.

Vi har gjennom nærmere 100 år vært en solid partner til alle som driver med snørydding og veivedlikehold, sommer som vinter.

Det er få gjenværende produksjonsbedrifter i Norge med helnorsk eierskap, noe som vi er svært stolte av.

Øveraasen levere alle sine produkter direkte fra sine produksjonslokaler på Gjøvik til kunder rundt om i hele Norge.

Det å være kunde av Øveraasen skal være noe spesielt. Alle våre kunder skal bli tatt på alvor og får den bistanden de behøver direkte fra Norges eldste og mest erfarne produsent av kvalitetsutstyr til snørydding og veivedlikehold.

Øveraasen er her for sine kunder!

I år stiller vi ut vår unike UPV 450 Twin Spin er med samt en hydraulisk drevet snøfresere, W750. Tallerkenspreder, tømmeskuffe, feiekost m/oppsamler samt en Z-plog er også å finne på vår stand. 

I tillegg har vi med en kantklipper, DUA 700, montert på en Fendt 314 fra den velrenommerte tyske leverandøren Dücker GmbH.

I tillegg til produktene vi viser frem inneholder vår portefølje av produkter for alle typer snørydding. Diagonalploger og spissploger, snøfreser fra 175 til 550 Hk, samt hydraulisk drevet snøfresere tilpasset ulike bæremaskiner.

Viste du at Øveraasen i år skal levere kraftuttaksdrevet Twin Spin til Presis Veidrift?
Fresern som skal leveres har en kapasitet på 3500 tonn/time og skal drives av Claas Xerion traktor.

Øveraasen er leverandør av Dücker kantklippere samt feiekoster med arbeidsbredde fra 1,3 meter. Tilleggsutstyr som grensaks, hekkesaks, grensag kvistryddingsaggregat med mer er også tilgjengelig fra Dücker.

I 2023 feirer Øveraasen 100 med Norwegain Snow How. Vi er stolte av å kunne vise frem verdens første snøplog som ble produsert av grunnlegger Even Øveraasen tilbake i 1923, på Dyrsku’n.

Det vil også være en historisk utstilling på med en Tryggmotor fra 1930-tallet, samt mange andre historiske bilder og skildringer.

Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen til innom vår stand.

Kanskje vi kan friste med en vaffel eller en kopp kaffe eller rett og slett slå av en prat med gode kollegaer i bransjen.

Besøk oss på vår stand i 409!